Spring videre til hovedindholdet
Importdokumenter
Michael Lambarena avatar
Skrevet af Michael Lambarena
Opdateret i denne uge

Du kan importere PDF, PowerPoint og Word-dokumenter til et Gynzy-dias:

1. Klik eller tryk på de tre prikker i nederste højre hjørne af værktøjslinjen

2. Vælg 'Upload dokument' eller træk et dokument fra din computer over på dias

Hver side fra dit dokument vil blive importeret som et nyt dias.

Brug knapperne til venstre, som vises, når du indsætter et dokument, til at zoome ind eller ud, eller flyt siden.

💡Tip: For at formindske eller flytte siderne af det importerede dokument, skal du først låse elementet op ved at klikke på lås-ikonet.