Spring videre til hovedindholdet
Lås elementer på plads
Michael Lambarena avatar
Skrevet af Michael Lambarena
Opdateret i denne uge

Når du opretter en lektion, kan du 'låse' et eller flere elementer på et dias. Låste elementer kan ikke flyttes eller ændres, før de er låst op.

For at låse et eller flere elementer på et dias, følg disse trin:

1. Klik på et element, du gerne vil låse på plads

2. Klik på knappen for indstillinger (⋯) i øverste venstre hjørne

3. Klik på Lås

For at låse et element op, klik en gang mere på låseikonet.

💡Tip: For at vælge flere elementer, træk enten et valgområde over dem, eller klik på et element, hold Shift, og klik på de andre.