Spring videre til hovedindholdet
Aktivér live elevinteraktion
Michael Lambarena avatar
Skrevet af Michael Lambarena
Opdateret i denne uge

Vælg værktøjer for at gøre brug af vores "Session" funktion. En session opretter en live forbindelse mellem Gynzy og en anden elektronisk enhed.

Hvordan det fungerer

1. Tryk på "Elevinteraktion" ikonet i værktøjslinjen. En pop-up menu vil dukke op, der tilbyder to muligheder for at forbinde med dine elever: Klassequiz og Åbent Spørgsmål.

Klassequiz

• Når du er klar til at starte en quiz med elever, tryk på "Start" knappen.

• Ved at trykke på Start knappen åbnes et pop-up vindue med en QR-kode og et link (app.gynzy.com) ledsaget af en unik pin-kode. Elever kan bruge enten QR-koden eller linket til at forbinde til sessionen.

• Når eleverne forbinder til Sessionen, vil deres navne dukke op på den interaktive tavle i realtid.

• Når alle er forbundet, vælg "Fortsæt" for at begynde.

Åbent Spørgsmål

• Når du er klar til at stille et spørgsmål til dine elever, beder en ny skærm dig om at indtaste et spørgsmål, du ønsker at udforske.

• Efter indtastning af dit spørgsmål, vælg "Spørg Dine Elever" for at åbne et pop-up vindue med en QR-kode og et link (app.gynzy.com) ledsaget af en unik pin-kode. Elever kan bruge enten QR-koden eller linket til at forbinde til sessionen.

• Når alle er forbundet, tryk "Fortsæt" for at tillade elever at begynde at indsende deres svar. Svarene vil dukke op på tavlen i realtid, hvilket muliggør øjeblikkelig feedback og diskussion