Spring videre til hovedindholdet
Alle samlingerFAQ
Kan jeg importere min klassefortegnelse?
Michael Lambarena avatar
Skrevet af Michael Lambarena
Opdateret over en uge siden

I stedet for at importere klassefortegnelser, tillader Gynzy dig at oprette elevlister direkte inden for værktøjer, der bruger elevnavne.

1. Opret en elevliste

• Åbn et værktøj, der kræver elevnavne, f.eks. Bordopstillinger i klassen.

• Opret en elevliste ved at indtaste navnene direkte i værktøjet.

• (f.eks. ved at klikke på 'Administrer elever' knappen i Bordopstillinger i klassen)

2. Gem og brug din liste

• Når den er oprettet, vil din elevliste blive gemt automatisk.

• Listen vil være tilgængelig i ethvert andet Gynzy værktøj, der bruger elevnavne, så du kun behøver at oprette den én gang.

Denne funktion gør det nemt at administrere elevnavne på tværs af forskellige værktøjer uden at skulle importere en klassefortegnelse.