Spring videre til hovedindholdet
Eksporter lektion dias
Michael Lambarena avatar
Skrevet af Michael Lambarena
Opdateret i denne uge

Du kan eksportere lektions dias fra Gynzy på to måder:

Eksport fra en åben lektion

1. Med din lektion åben, klik på ellipsen ikon (tre prikker) i værktøjslinjen.

2. Vælg Eksport fra menuen.

3. Vælg en af følgende muligheder:

• Eksport Alle Dias: Gem hele lektionen som en PDF-fil.

• Eksport Enkelt Dias: Eksportér det aktuelt synlige dias som enten et JPG eller PNG-billede.

Eksport fra Mine Lektioner mappe

1. Åbn Mine Lektioner mappen fra værktøjslinjen.

2. Find den lektion, du vil eksportere, og klik på ellipsen knap på lektionens miniaturebillede.

3. Vælg Eksport for straks at downloade hele lektionen som en PDF.

Bemærk: Når du eksporterer fra Mine Lektioner mappen, vil hele lektionen automatisk blive eksporteret som en PDF.