Vanaf nu kun je, wanneer nodig, je eigen Gynzy-account verwijderen. Deze optie vind je via Mijn Profiel > Account & Beveiliging > Accountacties.
Zo werkt het
Om ongelukjes, of misbruik in de klas, te voorkomen, hebben we een aantal bevestigingsstappen ingebouwd. Pas na de laatste stap wordt je account écht verwijderd.
Ga in je profiel naar Account & Beveiliging > Accountacties en kies voor het verwijderen van je account.
Vul in het volgende scherm je e-mailadres in ter bevestiging.
Je ontvangt een e-mail met een bevestigingslink. Open die e-mail en klik op de link.
Klik als laatste stap nogmaals op Verwijderen om de actie definitief te bevestigen.
❗️Let op. Pas na de laatste stap wordt je account écht verwijderd. Heb je de e-mail ontvangen maar wil je je account toch niet verwijderen? Dan hoef je niets te doen. Zonder jouw definitieve bevestiging gebeurt er niets.
Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze buddy's. Zij helpen je graag verder.
