Importer dokumenter
Oppdatert denne uken

Du kan importere PDF, PowerPoint og Word-dokumenter til et Gynzy-bilde:

1. Klikk eller trykk på de tre prikkene nederst til høyre på verktøylinjen

2. Velg 'Last opp dokument' eller dra et dokument fra datamaskinen din til bildet

Hver side fra dokumentet ditt vil bli importert som et nytt bilde.

Bruk knappene til venstre, som vises når du setter inn et dokument, for å zoome inn eller ut, eller flytte siden.

💡Tips: For å krympe eller flytte sidene i det importerte dokumentet, lås opp elementet først ved å klikke på låsikonet.