Feilsøking
Tilbakestill passordet

Lær hvordan du tilbakestiller passordet ditt hvis du har mistet eller glemt det.

Michael Lambarena avatar
Skrevet av Michael Lambarena
Oppdatert over en uke siden

Først, dobbeltsjekkfor å være sikker på at du bruker riktig e-postadresse og passord. Hvis du har glemt passordet ditt, følg disse trinnene for å opprette et nytt:

1. Klikk på Logg på på Gynzys hjemmeside eller bibliotek, eller gå direkte til gynzy.com/account/sign-in.

2. Klikk på Har du glemt passordet ditt?

3. Skriv inn e-postadressen du registrerte deg med og klikk på «Tilbakestill passord». Vi sender deg en e-post med en lenke for å opprette et nytt passord.