Last opp lydfiler
Oppdatert denne uken

Du kan laste opp lydfiler fra datamaskinen eller Google Drive, eller dra dem direkte inn i Gynzy.

Lydfilen vil importeres som en lydspiller på siden og automatisk legges til i ditt personlige lydbibliotek for fremtidig bruk.

upload audio gif

Personlig lydbibliotek

Ditt personlige lydbibliotek ligger bak 'Legg til medier'-ikonet i verktøylinjen, hvor du også kan laste opp bilder og videoer.

I Lyd-fanen finner du dine opplastede lydfiler og kan legge til nye fra datamaskinen eller Google Drive. (Gynzy støtter både MP3 og WAV-formater.)

Forbedre leksjoner med lyd

Ved å legge til lyd i leksjonene dine, kan du gjøre dem mer engasjerende. Prøv å bruke lyd til:

• Gi instruksjoner for spesifikke aktiviteter.

• Spill pedagogiske sanger.

• Inkluder lydbaserte aktiviteter.

• Legg igjen instruksjoner for vikarer.

• Hjelp elever med uttale.

💡Tips: Gi lydfilene dine klare navn for enkel søking og henting.

Tilpassing av lydspilleren

Etter å ha lagt til lyd på en side, kan du tilpasse visningen. Standard er lydspilleren, som inkluderer spill, pause og stopp-knapper. Du kan også velge en kompakt knappversjon, som er tilpassbar i farge.