Aktiver live elevinteraksjon
Skrevet av Michael Lambarena
Oppdatert i går

Velg verktøy for å bruke vår "Sesjon" funksjon. En sesjon oppretter en live forbindelse mellom Gynzy og en annen elektronisk enhet.

Hvordan det fungerer

1. Trykk på "Student interaksjon" ikonet i verktøylinjen. En pop-up meny vil dukke opp, som tilbyr to alternativer for å koble deg til elevene dine: Klassequiz og Åpent spørsmål.

Klassequiz

• Når du er klar til å starte en quiz med elevene, trykk på "Start" knappen.

• Å trykke på Start knappen åpner et pop-up vindu med en QR-kode og en link (app.gynzy.com) ledsaget av en unik pin-kode. Elevene kan bruke enten QR-koden eller linken for å koble seg til sesjonen.

• Når elevene kobler seg til sesjonen, vil navnene deres dukke opp på den interaktive tavlen i sanntid.

• Når alle er koblet til, velg "Fortsett" for å begynne.

Åpent spørsmål

• Når du er klar til å stille et spørsmål til elevene dine, ber en ny skjerm deg om å skrive inn et spørsmål du ønsker å utforske.

• Etter at du har skrevet inn spørsmålet ditt, velg "Spør elevene dine" for å åpne et pop-up vindu med en QR-kode og en link (app.gynzy.com) ledsaget av en unik pin-kode. Elevene kan bruke enten QR-koden eller linken for å koble seg til sesjonen.

• Når alle er koblet til, trykk "Fortsett" for å tillate elevene å begynne å sende inn svarene sine. Svarene vil dukke opp på tavlen i sanntid, noe som gir umiddelbar tilbakemelding og diskusjon