Bruk spill og aktiviteter
Oppdatert denne uken

I tillegg til pedagogisk leksjonsinnhold inneholder Biblioteket en omfattende samling av underholdning og spill designet for å gjøre læring morsom og engasjerende. Utforsk denne delen og pust liv i hverdagsleksjoner med interaktive elementer som fanger elevers interesse og oppmuntrer til deltakelse.

Hvordan det fungerer

1. Trykk på Bibliotek Ikonet i verktøylinjen.

2. I sidefeltet, velg “Underholdning og spill”.

3. Oppdag innhold skreddersydd for de forskjellige behovene og øyeblikkene i undervisningsdagen din, inkludert:

1. Spill som Bingo og Huskespill for å forsterke læring på en lekende måte.

2. Aktiviteter designet for å engasjere elever i læring av konsepter gjennom interaktiv deltakelse.

3. Morgenrutiner for å sette en positiv tone for læring hver dag.

4. Quizzer tilpasset ethvert leksjonsemne for en morsom måte å gjennomgå materiale og vurdere forståelse.

4. Velg et spill eller en aktivitet for å åpne det på den digitale tavlen.