Alle samlingerUndervisning med GynzyBibliotek
Bruk verktøy for klasseromsledelse
Oppdatert denne uken

Klasseromsledelse er avgjørende for å skape et miljø som fremmer læring. Innenfor Biblioteket tilbyr Klasseromsledelse-seksjonen en rekke verktøy designet for å hjelpe lærere med å organisere, administrere og effektivt fasilitere daglige klasseromsaktiviteter.

Hvordan det fungerer

1. Trykk på Bibliotek-ikonet i verktøylinjen.

2. I sidefeltet, velg “Klasseromsledelse”.

3. Oppdag verktøy skreddersydd for de forskjellige behovene og øyeblikkene i undervisningsdagen din, inkludert:

1. Setekart for klasserom for å organisere klasseromsoppsettet og elevplasseringen for optimal læring og interaksjon.

2. Stemmenivåer for å vise elevene hvor mye støy som er passende i forskjellige situasjoner.

3. Trafikklys som et visuelt atferdsstyringsverktøy for å opprettholde klasseromsdisiplin.

Hurtigtilgangsmeny

For mer praktisk tilgang til noen av de mest brukte klasseromsledelsesverktøyene, er en hurtigtilgangsmeny tilgjengelig direkte fra verktøylinjen.

1. Trykk på trafikklysikonet i verktøylinjen.

2. Trykk på et verktøy for å åpne det på den digitale tavlen.