Bruk Leksjonsbyggere
Skrevet av Michael Lambarena
Oppdatert i dag

"Leksjonsbyggere"-seksjonen i Biblioteket inneholder verktøyene som er grunnleggende for å lage interaktive leksjoner fra bunnen av.

Hvordan det fungerer

1. Trykk på Bibliotek-ikonet i verktøylinjen.

2. I sidefeltet, velg “Leksjonsbyggere”.

3. Utforsk verktøyene som utgjør ‘leksjonsbyggere’ i enhver interaktiv leksjon:

1. Knapp legger til snarveier for å navigere til forskjellige bilder innenfor en leksjon, eller for å utløse spesifikke handlinger.

2. Videospiller integrerer sømløst videomateriale i leksjonene dine for forbedret visuell læring.

3. Resultattavle holder oversikt over lagpoeng eller individuelle prestasjoner under klasseromsaktiviteter.

4. Diagrammer illustrerer data visuelt, for å hjelpe med å gjøre kompleks informasjon lettere å forstå.

5. Overlegg kan brukes til å avsløre informasjon gradvis, perfekt for quizer eller for å avsløre svar trinn for trinn.

6. Tekst-til-tale forbedrer tilgjengeligheten og støtter forskjellige læringsbehov med tekst-til-tale-funksjonalitet.