Gå til hovedinnhold
Alle samlingerFeilsøking
Koble til internett uten Wi-Fi
Michael Lambarena avatar
Skrevet av Michael Lambarena
Oppdatert over en uke siden

Ikke alle skoler tillater at interaktive skjermer kobles til Internett via Wi-Fi.

Du kan følge disse trinnene for å koble den interaktive tavlen til en datamaskin:

Trinn 1: Åpne Gynzy

Gå til www.gynzy.com i en Internett-nettleser på datamaskinen din.

Trinn 2: Koble datamaskinen til den interaktive tavlen

Sørg for at både datamaskinen og den interaktive tavlen er på.

Du kan koble enhetene dine ved hjelp av en HDMI eller USB-C kabel:

• Bruk en HDMI-kabel for å speile dataskjermen

• Bruk en USB-C-kabel (med dataoverføring) for berøringsfunksjonalitet

Windows

• Tilgang til Skjerminnstillinger: Høyreklikk på skrivebordet ditt og velg "Skjerminnstillinger" fra kontekstmenyen. Dette vil åpne vinduet for skjerminnstillinger hvor du kan konfigurere skjermene dine.

• Identifiser skjermer: Klikk på "Identifiser" for å se hvilken skjerm som er 1 (hovedskjermen din) og hvilken som er 2 (den interaktive tavlen). Tallene vil vises på skjermene henholdsvis.

• Utvid disse skjermene: Rull ned til "Flere skjermer" -delen og velg "Utvid disse skjermene" fra rullegardinmenyen. Dette vil aktivere utvidet skrivebordsmodus.

• Juster orientering og oppløsning (om nødvendig): Du kan justere orienteringen og oppløsningen for hver skjerm for å matche dine preferanser og den interaktive tavlenes spesifikasjoner. Bare klikk på skjermnummeret og juster innstillingene etter behov.

• Bruk og behold endringer: Klikk "Bruk" for å lagre innstillingene dine. En bekreftelsesdialog kan dukke opp og spørre om du vil beholde disse endringene. Klikk "Behold endringer" hvis alt ser bra ut.

MacOS

• Åpne Systeminnstillinger: Klikk på Apple-menyen i øverste venstre hjørne av skjermen din, og velg deretter "Systeminnstillinger."

• Gå til Skjermer: Klikk på "Skjermer" i vinduet Systeminnstillinger.

• Oppsett-fanen: Klikk på "Oppsett"-fanen i Skjermer-vinduet. Her vil du se representasjoner av skjermene dine.

• Utvid skrivebordet: Fjern merket for "Speil skjermer" hvis det er valgt. Du kan deretter dra skjermikonene for å ordne dem slik de er fysisk satt opp, noe som hjelper med navigering mellom skjermene.

• Juster skjerminnstillinger: Om nødvendig kan du justere oppløsningen og orienteringen for hver skjerm ved å velge den og gjøre justeringene dine.

Trinn 3: Bruk Gynzy online

Nå som den interaktive tavlen er koblet til en datamaskin, gir gynzy.com deg tilgang til alle funksjonene i Gynzy-appen.