Eksporter leksjon bilder
Skrevet av Michael Lambarena
Oppdatert i går

Du kan eksportere leksjonsbilder fra Gynzy på to måter:

Eksport fra en åpen leksjon

1. Med leksjonen din åpen, klikk på ellipsesikonet (tre prikker) i verktøylinjen.

2. Velg Eksporter fra menyen.

3. Velg en av følgende alternativer:

• Eksporter alle bilder: Lagre hele leksjonen som en PDF-fil.

• Eksporter enkeltbilde: Eksporter det for øyeblikket synlige bildet som enten en JPG- eller PNG-bilde.

Eksport fra Mine leksjoner-mappe

1. Åpne Mine leksjoner-mappen fra verktøylinjen.

2. Finne leksjonen du vil eksportere og klikk på ellipsesknappen på leksjonens miniatyrbilde.

3. Velg Eksporter for å umiddelbart laste ned hele leksjonen som en PDF.

Merk: Når du eksporterer fra Mine leksjoner-mappen, vil hele leksjonen bli eksportert som en PDF automatisk.