Lag et tankekart
Hester Buesseler avatar
Skrevet av Hester Buesseler
Oppdatert i dag

Du kan visuelt organisere relaterte emner eller ideer på den digitale tavlen ved å tegne og koble linjer mellom dem.

Hvordan det fungerer:

1. Klikk på et element for å velge det, f.eks. et tekststykke.

2. Finn de blå prikkene som vises rundt elementet.

3. Opprett en forbindelse ved å klikke på en blå prikk og dra til et annet element.

💡Tips: Du kan opprette et nytt tekstfelt mens du kobler! Bare klikk eller dra fra en blå prikk til et tomt område for å legge til et nytt tekstfelt umiddelbart.