Gebruik jouw favorieten

Vind jouw favorieten uit de bibliotheek nog gemakkelijker terug en gebruik ze in jouw les.

Nicole Nelissen avatar
Geschreven door Nicole Nelissen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In dit artikel laten we je zien hoe je gemakkelijk jouw favoriete tools, lesideeën, sjablonen of andere content toevoegt als 'favoriet'. Zo kun je nog sneller jouw meest gebruikte tools, activiteiten of oefenreeksen terugvinden en inzetten bij jouw les.

Favorieten toevoegen

Bij alle items in de bibliotheek vind je een hartje. Deze staat in de rechter onderhoek van de tegel. Door daar op te klikken kun je het item favoriet maken. Als het hartje geel is, betekent dit dat je het als favoriet hebt gemarkeerd. Klik je nog een keer op het hartje? Dan verwijder je het item weer uit jouw favorieten.

Favorieten gebruiken

Het overzicht van al jouw favorieten kun je op twee manieren bekijken:

• Via het gele hartje in de menubalk.

• Via de werkbalk in de bordomgeving.

Zodra je jouw favoriet selecteert, opent deze direct in de les die je open hebt staan.

💡 Tip. Orden jouw favorieten door het potloodje in de hoek te selecteren.