Basisfuncties: afbeeldingen bijsnijden en spiegelen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Bijsnijden

Afbeeldingen die je plaatst op het nieuwe bord kun je bijsnijden. Selecteer de foto met behulp van de selectiepijl. Klik op de bewerkingsknop voor meer opties en kies de optie “Bijsnijden”. Nu verschijnt er een selectiekader. Pas de grootte van het selectiekader aan door de blauwe punten in het kader te verslepen. Klik op "Bijsnijden" om de bewerking toe te passen.

Wil je het bijsnijden ongedaan maken? Selecteer dan opnieuw de afbeelding met de selectiepijl, druk op de bewerkingsknop voor meer opties en kies de optie “Bijsnijden ongedaan maken”.

Spiegelen

Je kunt afbeeldingen nu ook horizontaal spiegelen. Selecteer de foto met behulp van de selectiepijl. Klik op de bewerkingsknop voor meer opties en kies de optie “Spiegelen”.