Pas je e-mailadres aan

Wijzig het e-mailadres van jouw leerkrachtaccount.

Hannah van Beek avatar
Geschreven door Hannah van Beek
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In dit artikel beschrijven we hoe je jouw e-mailadres kunt wijzigen. Als je een ander e-mailadres hebt, dan kun je deze zelf aanpassen op de volgende manier:

1. Ga naar teacher.gynzy.com en log in met je oude e-mailadres en wachtwoord.

2. Klik vervolgens op je initialen in de linker bovenhoek en kies dan voor 'Profiel en instellingen'.

3. Voer het nieuwe e-mailadres in en klik vervolgens op 'Opslaan'.

4. Je ontvangt een mail waarin je het nieuwe e-mailadres kunt bevestigen door op de knop 'Bevestig jouw nieuwe e-mailadres' te klikken:

5. Het e-mailadres is nu gewijzigd. Jij kunt voortaan inloggen met het nieuwe e-mailadres en je huidige wachtwoord.