Importdokument
Uppdaterad denna vecka

Du kan importera PDF, PowerPoint och Word-dokument till en Gynzy-bild:

1. Klicka eller tryck på de tre prickarna i nedre högra hörnet av verktygsfältet

2. Välj 'Ladda upp dokument' eller dra ett dokument från din dator till bilden

Varje sida från ditt dokument kommer att importeras som en ny bild.

Använd knapparna till vänster, som visas när du infogar ett dokument, för att zooma in eller ut, eller flytta sidan.

💡Tips: För att krympa eller flytta sidorna i det importerade dokumentet, lås upp elementet först genom att klicka på låsikonen.