Felsökning
Återställ lösenord

Lär dig hur du återställer ditt lösenord om du har tappat bort eller glömt det.

Michael Lambarena avatar
Skrivet av Michael Lambarena
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Dubbelkolla först att du använder rätt e-postadress och lösenord. Om du glömmer ditt lösenord, följ dessa steg för att skapa ett nytt:

1. Klicka på Logga in på Gynzys hemsida eller bibliotek, eller gå direkt till gynzy.com/account/sign-in.

2. Klicka på Glömt ditt lösenord?

3. Ange e-postadressen du registrerade dig med och klicka på 'Återställ lösenord". Vi kommer att skicka ett e-postmeddelande med en länk för att skapa ett nytt lösenord.