Lägg till hyperlänkar
Uppdaterad denna vecka

Du kan skapa hyperlänkar från vilken text, bild, form eller ritning som helst. Dessa hyperlänkar kan länka till en annan bild inom samma Gynzy-lektion, eller de kan länka till en extern webbplats.

Skapa en hyperlänk i en text

Att skapa hyperlänkar i text är användbart för att göra en innehållsförteckning eller länka till externa källor.

1. Välj textverktyget (T) från verktygsfältet

2. Välj den önskade texten du vill länka till en sida eller webbplats

3. Klicka på länkikonen 🔗 i textverktygsfältet

4. Välj att skapa en weblänk (till en extern webbplats) eller en sidlänk (till en annan sida i lektionen)

5. Weblänk: ange den önskade URL:en (webbadress) och klicka på Spara
    ​Sidlänk: välj den önskade sidan att länka till och klicka på Spara

Skapa en hyperlänk från en bild eller ett objekt

1. Välj pilen Välj i verktygsfältet (A)

2. Klicka på en bild eller annat objekt (ritning eller form)

3. Klicka på alternativknappen (⋯)

4. Välj att skapa en weblänk (till en extern webbplats) eller en sidlänk (till en annan sida i lektionen)

5. Weblänk: ange den önskade URL:en (webbadress) och klicka på Spara
    ​Sidlänk: välj den önskade sidan att länka till och klicka på Spara