Lås element på plats
Uppdaterad denna vecka

När du skapar en lektion kan du 'låsa' ett eller flera element på en bild. Låsta element kan inte flyttas eller ändras förrän de är upplåsta.

För att låsa ett eller flera element på en bild, följ dessa steg:

1. Klicka på ett element du vill låsa på plats

2. Klicka på alternativknappen (⋯) i övre vänstra hörnet

3. Klicka på Lås

För att låsa upp ett element, klicka en gång till på låsikonen.

💡Tips: För att välja flera element, dra antingen ett urvalsområde över dem eller klicka på ett element, håll Shift, och klicka på de andra.