Ladda upp ljudfiler
Uppdaterad denna vecka

Du kan ladda upp ljudfiler från din dator eller Google Drive, eller dra dem direkt till Gynzy.

Ljudfilen kommer att importeras som en ljudspelare på sidan och automatiskt läggas till i ditt personliga ljudbibliotek för framtida användning.

upload audio gif

Personligt ljudbibliotek

Ditt personliga ljudbibliotek finns bakom 'Lägg till media'-ikonen i verktygsfältet, där du också kan ladda upp bilder och videor.

I ljudfliken hittar du dina uppladdade ljudfiler och kan lägga till nya från din dator eller Google Drive. (Gynzy stöder både MP3 och WAV-format.)

Förbättra lektioner med ljud

Genom att lägga till ljud i dina lektioner kan du göra dem mer engagerande. Prova att använda ljud för att:

• Ge instruktioner för specifika aktiviteter.

• Spela upp utbildningslåtar.

• Inkludera ljudbaserade aktiviteter.

• Lämna instruktioner för vikarier.

• Hjälp elever med uttal.

💡Tips: Ge dina ljudfiler tydliga namn för enkel sökning och återhämtning.

Anpassa ljudspelaren

Efter att ha lagt till ljud på en sida kan du anpassa dess display. Standard är ljudspelaren, som inkluderar spela upp, pausa och stoppa knappar. Du kan också välja en kompakt knappversion, som är anpassningsbar i färg.