Använd färdiga lektionsmallar
Uppdaterad denna vecka

Biblioteket fungerar som ett arkiv för pedagogiskt innehåll och inspiration för lärare. Tillgängligt genom att trycka på verktygsfältets ikon som avbildas av tre böcker, innehåller det ett intervall av färdiga lektionsmallar organiserade i olika kategorier.

Hur det fungerar

1. Tryck på Bibliotekets ikon i verktygsfältet.

2. Navigera lektionsämnen i sidofältet inklusive matematik, språk, vetenskap, samhällskunskap och social emotionell inlärning. Dessa breda kategorier tillgodoser kärnområdena i K-12-utbildning, vilket säkerställer att du enkelt kan hitta relevant innehåll.

3. Välj en lektionsmall för att öppna den på den digitala tavlan.

4. Härifrån kan du förhandsvisa och använda mallen som den är, eller spara en kopia till din "Mina lektioner" mapp och anpassa din egen version.