Använd spel och aktiviteter
Uppdaterad denna vecka

Förutom utbildningsinnehåll innehåller Biblioteket en omfattande samling av Kul & spel och Aktiviteter designade för att göra lärandet roligt och engagerande. Utforska denna sektion och ge liv åt vardagliga lektioner med interaktiva element som fångar elevernas intresse och uppmuntrar till deltagande.

Hur det fungerar

1. Tryck på Ikonen för Biblioteket i verktygsfältet.

2. I sidofältet, välj “Kul & spel”.

3. Upptäck innehåll anpassat till de olika behoven och stunderna i din undervisningsdag, inklusive:

1. Spel som Bingo och Memory för att förstärka lärandet på ett lekfullt sätt.

2. Aktiviteter utformade för att engagera elever i lärande genom interaktivt deltagande.

3. Morgonrutiner för att sätta en positiv ton för lärande varje dag.

4. Frågesporter anpassade till alla lektionsteman för ett roligt sätt att granska material och bedöma förståelse.

4. Välj ett spel eller en aktivitet för att öppna det på den digitala tavlan.