Använd verktyg för klassrumshantering
Uppdaterad denna vecka

Klassrumshantering är avgörande för att skapa en miljö som främjar lärande. Inom Biblioteket erbjuder avsnittet för Klassrumshantering en svit av verktyg utformade för att hjälpa lärare att organisera, hantera och underlätta dagliga klassrumsaktiviteter effektivt.

Hur det fungerar

1. Tryck på Bibliotekets ikon i verktygsfältet.

2. I sidofältet, välj “Klassrumshantering”.

3. Upptäck verktyg anpassade till de olika behoven och stunderna i din undervisningsdag, inklusive:

1. Sittplatsplan för klassrum för att organisera din klassrums layout och elevsittplatser för optimalt lärande och interaktion.

2. Röstnivåer för att visa eleverna hur mycket ljud som är lämpligt i olika situationer.

3. Trafikljus som ett visuellt beteendehanteringsverktyg för att upprätthålla klassrumsdisciplin.

Snabbåtkomstmeny

För mer bekväm åtkomst till några av de mest frekvent använda verktygen för klassrumshantering finns en snabbåtkomstmeny direkt från verktygsfältet.

1. Tryck på trafikljusikonen i verktygsfältet.

2. Tryck på ett verktyg för att öppna det på den digitala tavlan.