Använd Lektionsskapare
Skrivet av Michael Lambarena
Uppdaterad idag

Avsnittet "Lektionsskapare" inom Biblioteket innehåller de verktyg som är grundläggande för att skapa interaktiva lektioner från grunden.

Hur det fungerar

1. Tryck på biblioteksikonen i verktygsfältet.

2. I sidofältet, välj “Lektionsskapare”.

3. Utforska de verktyg som utgör 'lektionsskaparna' för alla interaktiva lektioner.

1. Knapp lägger till genvägar för att navigera till olika bilder inom en lektion, eller för att utlösa specifika åtgärder.

2. Videospelare integrerar sömlöst videoinnehåll i dina lektioner för förbättrad visuell inlärning.

3. Resultattavla håller koll på lagpoäng eller individuella prestationer under klassrumsaktiviteter.

4. Diagram illustrerar data visuellt, för att hjälpa till att göra komplex information lättare att förstå.

5. Övertäckning kan användas för att gradvis avslöja information, perfekt för frågesporter eller för att avslöja svar steg för steg.

6. Text-till-tal förbättrar tillgängligheten och stöder olika inlärningsbehov med text-till-tal-funktionalitet.