Alla samlingarFAQ
Hur duplicerar/raderar jag en bild?
Skrivet av Michael Lambarena
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Hur man duplicerar en bild i Gynzy

1. Öppna bildöversikt

• Klicka på knappen 'Bildöversikt' i verktygsfältet. Denna knapp visar antalet bilder och ligger mellan vänster och höger pilar.

2. Duplicera en bild

• I bildöversikten ser du miniatyrer av alla dina bilder. Klicka på miniatyrbilden av bilden du vill duplicera.

• Klicka på Duplicera-knappen för att skapa en kopia av bilden.

3. Radera bilder

• För att radera en bild, följ samma steg och klicka på Radera-knappen istället.

Radera bilder i färdiga lektioner

Du kan också radera bilder från alla färdiga Gynzy-lektioner som finns tillgängliga i innehållsbiblioteket.

Spara helt enkelt en kopia av lektionen till din 'Mina lektioner'-mapp först, och följ sedan stegen ovan för att radera alla bilder du inte behöver.