Alla samlingarFAQ
Kan jag importera min klasslista?
Skrivet av Michael Lambarena
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Istället för att importera klasslistor låter Gynzy dig skapa elevlistor direkt inom verktyg som använder elevnamn.

1. Skapa en elevlista

• Öppna ett verktyg som kräver elevnamn, t.ex. Sittplatsplan för klassrum.

• Skapa en elevlista genom att skriva in namnen direkt i verktyget.

• (t.ex. genom att klicka på 'Hantera elever'-knappen i Sittplatsplan för klassrum)

2. Spara och använd din lista

• När den är skapad kommer din elevlista att sparas automatiskt.

• Listan kommer att vara tillgänglig i alla andra Gynzy-verktyg som använder elevnamn, så du behöver bara skapa den en gång.

Denna funktion gör det enkelt att hantera elevnamn över olika verktyg utan att behöva importera en klasslista.