Exportera lektionsbilder
Uppdaterad denna vecka

Du kan exportera lektionsbilder från Gynzy på två sätt:

Exportera från en öppen lektion

1. Med din lektion öppen, klicka på ellipsikonen (tre prickar) i verktygsfältet.

2. Välj Exportera från menyn.

3. Välj ett av följande alternativ:

• Exportera alla bilder: Spara hela lektionen som en PDF-fil.

• Exportera enstaka bild: Exportera den för närvarande synliga bilden som antingen en JPG- eller PNG-bild.

Exportera från Mina lektioner-mappen

1. Öppna Mina lektioner-mappen från verktygsfältet.

2. Hitta lektionen du vill exportera och klicka på ellipsknappen på lektionens miniatyrbild.

3. Välj Exportera för att omedelbart ladda ner hela lektionen som en PDF.

Obs: När du exporterar från Mina lektioner-mappen kommer hela lektionen att exporteras som en PDF automatiskt.