Hvordan dupliserer/sletter jeg et bilde?
Oppdatert over en uke siden

Hvordan duplisere et bilde i Gynzy

1. Åpne bildeoversikt

• Klikk på 'Bildeoversikt' knappen i verktøylinjen. Denne knappen viser antall bilder og er plassert mellom venstre og høyre piler.

2. Dupliser et bilde

• I bildeoversikten vil du se miniatyrbilder av alle bildene dine. Klikk på miniatyrbildet av bildet du vil duplisere.

• Klikk på Dupliser-knappen for å lage en kopi av bildet.

3. Slette bilder

• For å slette et bilde, følg de samme trinnene og klikk på Slett-knappen i stedet.

Slette bilder i ferdiglagde leksjoner

Du kan også slette bilder fra enhver ferdiglaget Gynzy-leksjon tilgjengelig i innholdsbiblioteket.

Lagre enkelt en kopi av leksjonen til 'Mine leksjoner' mappen først, og følg deretter trinnene ovenfor for å slette eventuelle bilder du ikke trenger.