Kan jeg importere klasselisten min?
Oppdatert over en uke siden

I stedet for å importere klasseoversikter, lar Gynzy deg lage elevlister direkte innenfor verktøy som bruker elevnavn.

1. Lag en elevliste

• Åpne et verktøy som krever elevnavn, f.eks. Setekart for klasserom.

• Lag en elevliste ved å skrive inn navnene direkte i verktøyet.

• (f.eks. ved å klikke på 'Administrer elever'-knappen i Setekart for klasserom)

2. Lagre og bruk listen din

• Når den er opprettet, vil elevlisten din bli lagret automatisk.

• Listen vil være tilgjengelig i alle andre Gynzy-verktøy som bruker elevnavn, så du trenger bare å lage den en gang.

Denne funksjonen gjør det enkelt å administrere elevnavn på tvers av forskjellige verktøy uten å måtte importere en klasseoversikt.